Volgende evenement: BimmerFest 2023

BimmerPortal-logo-mobiel

BMW M performance onderdelen voor de nieuwe BMW M2

BMW M Performance onderdelen

Versterk het race uiterlijk door de toevoeging van nieuwe BMW M Performance onderdelen en geniet optimaal van de BMW M2, zowel op het circuit als tijdens een alledaagse trip. De nieuwe BMW M Performance onderdelen geven niet alleen een boost aan het uiterlijk van de M2. Alle onderdelen zijn ontwikkeld op basis van de ervaring die BMW M GmbH gedurende vijf decennia in de autosport heeft opgedaan en zijn nauwkeurig afgestemd op de specifieke kenmerken van het tweedeurs model. Benieuwd naar de aanpassingen voor dit toekomstige BMW M model?

Lancering BMW M2 in 2023

Op de nieuwe M2 zal je helaas nog even moeten wachten. De lancering van de nieuwe BMW M2 staat in april 2023 gepland. Maar niet getreurd! In dit artikel nemen we de upgrades vast met je door.

We kijken natuurlijk allemaal uit naar dit nieuwe BMW model, met een zescilinder motor, welke goed is voor 460 pk. Voor de echte liefhebbers: een handgeschakelde versnellingsbak is als optie leverbaar. En met een verbruik van 9,7 tot 10,2 liter per 100 km kun je ook nog wel thuiskomen, toch?

Verbeterde aerodynamica BMW M2

De BMW M Performance onderdelen voor het exterieur van de nieuwe BMW M2 passen perfect bij de styling en de geometrie van het tweedeurs model. Alle carbon onderdelen verbeteren niet alleen de look van de M2, maar zorgen ook nog een voor een aerodynamisch resultaat.

M Performance BMW M2

Lichtgewicht titanium M Performance dempersysteem

Minder gewicht, een uitgesproken look en een onmiskenbare race sound. Dat is hoe het titanium M Performance dempersysteem zich onderscheidt van de overige beschikbare dempers. De combinatie van lichtgewicht roestvrijstaal en de volledig titanium achterdemper, zorgt ervoor dat de M Performance demper in totaal zo’n 8 kilo minder weegt dan de standaard demper. Met elektrisch bestuurbare kleppen kan de bestuurder de hoeveelheid geluid zelf controleren.

Het systeem wordt vaak in combinatie met de carbon M Performance achterdiffusor aangeboden.

M Performance ophanging met in hoogte verstelbare veren

Het M Performance onderstel zorgt niet alleen voor nog beter bochtenwerk, maar geeft de BMW M2 ook een nog grotere wendbaarheid. Het ontwerp van deze schroefset omvat onder andere een tot 10 millimeter verstelbare rijhoogte, op zowel de voor- als achtervering. Een waar pluspunt wanneer je even niet op het circuit rijdt, maar gewoon de drempels in de binnenstad zal moeten trotseren.

Opvallende aluminium BMW M Performance forged velg

Natuurlijk heeft de BMW M Performance afdeling ook een speciale velg voor dit model ontwikkeld. Deze aluminium exemplaren hebben een kruisspaak design. Op de foto’s is 20 inch op de voorband en 21 inch op de achterband te zien. Kleuropties? M Frozen Gold Bronze of M Jet Black. De bronzen variant is zeker opvallend te noemen…

Verschillende BMW M Performance onderdelen voor het interieur

Ook het interieur is niet overgeslagen. Het grote aanbod aan upgrades, dragen bij aan een nog sportievere look van de cockpit. Van interieurpanelen gecombineerd met alcantara kniestukken tot M Performance bekleding voor onder andere de rugleuning, je kunt het zo gek niet verzinnen of de M Performance afdeling heeft eraan gedacht.

Wat natuurlijk niet mag worden vergeten, is het M Performance stuur. De duidelijke Alcantara greepzone met grote duimsteunen en een speciale bekleding en lederen vlakken dragen bij aan een geweldige circuitervaring.

M Performance BMW M2 stuur
Alyssa

Alyssa

BMW E46 Coupé 330ci | BimmerPortal - blogger | BimmerVlogs - videomaker

Lees meer BMW nieuws

Algemeen BMW nieuws

Het is weer Essen Motor Show 2023 tijd!

Bezoek vanaf aankomende vrijdag de Essen Motor Show in het Duitse Essen. Het is vanaf Venlo een klein uurtje rijden en je beland op één

Algemeen BMW nieuws

Adro BMW M4 onthulling op BimmerFest

Er is een Europese primeur op BimmerFest! Het bedrijf GP Products is de verdeler van Adro en neemt een unieke M4 mee in samenwerking met