Volgende evenement: BimmerFest 2023

BimmerPortal-logo-mobiel

Datum bekend: BimmerFest is op 9 juni 2024

BimmerFest is een jaarlijks BMW evenement dat plaatsvindt in Limburg. Sinds 2013 organiseert GT Events het grootschalige evenement. BimmerFest heeft al op vijf verschillende locaties plaatsgevonden, maar is sinds 2022 op de vaste locatie Raceway Venray terug te vinden. Of het druk is? Met 2.500 BMW’s en elk jaar een groot M thema waar er tijdens de laatste editie rond de 500 M-modellen aanwezig waren, is het duidelijk geen parkeerplaats meeting te noemen.

Zijn er ook BMW bedrijven op BimmerFest?

De afgelopen jaren waren er minimaal 50 bedrijven aanwezig op BimmerFest. Ben je op zoek naar iets unieks voor je BMW, dan kan jij je hart ophalen op het bedrijvenplein. Ook zijn er diverse dealers aanwezig om hun eigen regio te promoten. Op zoek een specialist of juist kennis maken met de gezichten achter bekende merken? Je vind de meeste BMW bedrijven terug op het evenement.

BimmerFest 2024 V2

Kan ik met mijn eigen BMW naar BimmerFest?

De organisatie deelde mee dat er vanaf 4 januari weer paddockkaarten aangevraagd kunnen worden voor het evenement. Kom je met een club, meld je dan aan bij de voorzitter. Kom je samen met je vrienden? Bestel dan een paddockkaart voor jouw BMW.

Meer info? Check de website www.bimmerfest.eu of volg ze op Instagram: https://www.instagram.com/bimmerfesteurope/

BimmerFest 2024
Brian

Brian

??️ E90 LCI + E30 turbo (402pk & 550nm) + original E30 owner BimmerFest.eu | Gathering of BMW Drivers
Autobedrijf Gijsbertsen

Lees meer BMW nieuws

Algemeen BMW nieuws

Het is weer Essen Motor Show 2023 tijd!

Bezoek vanaf aankomende vrijdag de Essen Motor Show in het Duitse Essen. Het is vanaf Venlo een klein uurtje rijden en je beland op één

Algemeen BMW nieuws

Adro BMW M4 onthulling op BimmerFest

Er is een Europese primeur op BimmerFest! Het bedrijf GP Products is de verdeler van Adro en neemt een unieke M4 mee in samenwerking met