Volgende evenement: BimmerFest 2023

BimmerPortal-logo-mobiel

BMW M8 Cabrio in Competition uitvoering!

BMW M8 Cabrio Competition

Dit voorjaar staat de BMW M8 Competition Cabriolet in de showrooms met een aangescherpte ontwerpwijzing en geoptimaliseerde werking. Wat BMW hiermee bedoeld leggen wij uit! Deze BMW M8 Cabrio is wel de ultieme sport Cabrio van BMW met ongekende luxe, wat ik een rare combinatie vind, maar de vraag zal er vast naar zijn. Denk ik aan een sportwagen dan past een Cabrio versie daar niet bij, maar denk ik aan een Coupé.

Vanaf maart 2022 is de weergaloze combinatie van prestaties en exclusiviteit te ervaren in super geconcentreerde vorm. Het sportieve en luxueuze karakter van de nieuwe BMW M8 Competition Cabrio is zowel vanbuiten als vanbinnen verder aangescherpt en gecombineerd met optimale connectiviteit.

BMW M8 Competition logo
BMW M8 Cabrio Competition

Nieuwe kleuren voor de BMW M8 Cabrio

Acht nieuwe carrosseriekleuren en 20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling versterken het design van de luxueuze high-performance modellen en maken het mogelijk om de auto naar wens van de klant samen te stellen. Voor het eerst zijn ook M koplampen Shadow Line leverbaar.

Meer verschillende soorten leer beschikbaar voor de M8

Nieuwe uitgebreide lederuitrusting Merino/Alcantara in Schwarz/Sakhir Orange is voor het eerst leverbaar voor de standaard M Sportstoelen en de optionele M Carbon kuipstoelen met aanzienlijk meer Alcantara delen.

Groot touch Control Display

Verhoogd bedieningsgemak dankzij nieuw Touch Control Display voor het BMW iDrive bedieningssysteem. Het touchscreen meet nu 12,3 inch in deze BMW M8 Cabrio.

BMW M8 Competition tochscreen
De performance cijfers van de BMW M8

Uitzonderlijke prestaties: 625 pk door de V8 motor met M TwinPower Turbo technologie, 8-traps Steptronic transmissie met Drivelogic, M xDrive vierwielaandrijving en Actief M Sperdifferentieel maken een acceleratie mogelijk van 0 naar 100 km/h in 3,3 seconden met deze BMW M8 Cabrio

Uitgebreide mogelijkheden om de rijbeleving naar wens aan te passen via de Setup toets, die direct toegang biedt tot de voertuiginstellingen en de M Mode. Hiermee kunnen de instellingen voor de displays en assistentiesystemen volledig naar wens worden aangepast.

Brian

Brian

??️ E90 LCI + E30 turbo (402pk & 550nm) + original E30 owner BimmerFest.eu | Gathering of BMW Drivers

Lees meer BMW nieuws

Algemeen BMW nieuws

Het is weer Essen Motor Show 2023 tijd!

Bezoek vanaf aankomende vrijdag de Essen Motor Show in het Duitse Essen. Het is vanaf Venlo een klein uurtje rijden en je beland op één

Algemeen BMW nieuws

Adro BMW M4 onthulling op BimmerFest

Er is een Europese primeur op BimmerFest! Het bedrijf GP Products is de verdeler van Adro en neemt een unieke M4 mee in samenwerking met