Volgende evenement: BimmerFest 2023

BimmerPortal-logo-mobiel

Vier de feestdagen met de MINI Lifestyle collectie 2022

MINI Lifestyle Collectie 2022

Staat een tripje naar het buitenland binnenkort op de planning? Reis in stijl met één van de MINI bagage mogelijkheden, opgenomen in de MINI Lifestyle Collectie 2022. Op de foto zijn de MINI Two-Tone Heuptas en Weekendtas,de MINI Handbagage Trolley, de MINI Kids Trolley terug te vinden.

MINI Handbagage Trolley

Zit je toch liever thuis op de bank, met een warme chocolademelk? Kies dan voor de MINI Graphic Cup. Ook koude dranken kunnen in stijl worden gedronken uit de MINI-waterfles.

MINI Lifestyle Collectie 2022: ook voor de kleintjes

Ook de (kleinste) MINI liefhebbers worden, als het aan de ontwerpers ligt, tijdens de aankomende feestdagen niet overgeslagen. Ze bieden meerdere opties voor onder de kerstboom. Van MINI Scooter, tot MINI Baby Racer en MINI Tricycle. Voor de kleine knoeiers onder ons is er ook een MINI Slabbetjes set.

En wat is er leuker dan de MINI Charms als kerstversiering? Hang je favoriete voertuig in je kerstboom. Nog een duurzaam feitje, de MINI Charms zijn 100% gemaakt van ‘afval’ dat afkomstig is van de productie van lederen MINI-stoelen. Een win-win situatie. Dan rest ons alleen nog om jullie alvast fijne feestdagen te wensen!

MINI Charms
Alyssa

Alyssa

BMW E46 Coupé 330ci | BimmerPortal - blogger | BimmerVlogs - videomaker

Lees meer BMW nieuws

Algemeen BMW nieuws

Het is weer Essen Motor Show 2023 tijd!

Bezoek vanaf aankomende vrijdag de Essen Motor Show in het Duitse Essen. Het is vanaf Venlo een klein uurtje rijden en je beland op één

Algemeen BMW nieuws

Adro BMW M4 onthulling op BimmerFest

Er is een Europese primeur op BimmerFest! Het bedrijf GP Products is de verdeler van Adro en neemt een unieke M4 mee in samenwerking met

Autobedrijf Gijsbertsen