Volgende meeting: Zomerwielen Meet & Greet 2022

BimmerPortal-logo-mobiel

Vier de feestdagen met de MINI Lifestyle collectie 2022

MINI Lifestyle Collectie 2022

Staat een tripje naar het buitenland binnenkort op de planning? Reis in stijl met één van de MINI bagage mogelijkheden, opgenomen in de MINI Lifestyle Collectie 2022. Op de foto zijn de MINI Two-Tone Heuptas en Weekendtas,de MINI Handbagage Trolley, de MINI Kids Trolley terug te vinden.

MINI Handbagage Trolley

Zit je toch liever thuis op de bank, met een warme chocolademelk? Kies dan voor de MINI Graphic Cup. Ook koude dranken kunnen in stijl worden gedronken uit de MINI-waterfles.

MINI Lifestyle Collectie 2022: ook voor de kleintjes

Ook de (kleinste) MINI liefhebbers worden, als het aan de ontwerpers ligt, tijdens de aankomende feestdagen niet overgeslagen. Ze bieden meerdere opties voor onder de kerstboom. Van MINI Scooter, tot MINI Baby Racer en MINI Tricycle. Voor de kleine knoeiers onder ons is er ook een MINI Slabbetjes set.

En wat is er leuker dan de MINI Charms als kerstversiering? Hang je favoriete voertuig in je kerstboom. Nog een duurzaam feitje, de MINI Charms zijn 100% gemaakt van ‘afval’ dat afkomstig is van de productie van lederen MINI-stoelen. Een win-win situatie. Dan rest ons alleen nog om jullie alvast fijne feestdagen te wensen!

MINI Charms
Alyssa

Alyssa

🇳🇱️ BMW E46 Coupé 330i - 2001 | BimmerVlogs - videomaker

Lees meer BMW nieuws

BMW 3.0 CSL
BMW M nieuws

BMW 3.0 CSL: een staaltje handmatig vakwerk

Een technisch meesterwerk dat vijftig jaar BMW M GmbH vertegenwoordigd. Het beste van vijf decennia expertise en ervaring van BMW M in de racerij. De