Volgende evenement: BimmerFest 2023

BimmerPortal-logo-mobiel

De nieuwe BMW X5 en BMW X6

De nieuwe BMW X5 en X6

Balans en zelfvertrouwen met doeltreffende wijzigingen aan het design en opgewaardeerde standaarduitrustingen, aldus BMW. Meest opvallend zijn de nieuwe bestuurdersassistentiesystemen voor zowel tijdens het rijden als het parkeren en het BMW Curved Display met BMW Operating System 8 software. Vanaf april 2023 zullen deze nieuwe modellen van de productieband in Spartanburg (VS) afrollen. De introductie in de Nederlandse showrooms staat in juni 2023 gepland.

Nieuwe BMW X5 voorkant

De nieuwe BMW X5: de succesvolle SAV

BMW heeft de nieuwe BMW X5 voorzien van alles wat nodig is om zijn wereldwijd toonaangevende positie in het segment te behouden. De onderscheidende voorkant is uitgerust met nieuw ontworpen smallere koplampen . Vind je de voorkant nog niet verlicht genoeg? Dan kun je (bij de 6-cilinderversie) kiezen voor de BMW grille met Iconic Glow. De watervalverlichting zorgt voor een bijzonder opvallende, kenmerkende BMW look.

De adviesprijs? Vanaf € 96.512,- kan de nieuwe Plug-in Hybride BMW X5 xDrive50e op je oprit staan.

Vernieuwde SAC: de nieuwe BMW X6

Waar de nieuwe BMW X5 zijn positie in het segment wenst te behouden, is de nieuwe BMW X6 klaar om de kop in zijn segment over te nemen van zijn Duitse premium concurrenten. Ook de BMW X6 is voorzien van smalle koplampen met pijlvormige dagrijverlichting en de Iconic Glow behoort tevens tot één van de vele opties. Het dynamische karakter van de BMW X6 komt nog nadrukkelijker tot uiting met het M Sportpakket, dat nu tot de standaarduitvoering behoort.

De BMW X6 begint bij de BMW X6 xDrive40i met een consumentenadviesprijs vanaf € 117.676, -.

BMW M Sportpakket Pro behoort tot nieuwe opties

Naast het (optionele) M Sportpakket voor de BMW X5 en X6, zijn alle uitvoeringen nu ook leverbaar met het M Sportpakket Pro. De nieuwe carrosseriekleuren M Marina Bay Blue metallic en M Isle of Man Green metallic zijn exclusief voorbehouden aan respectievelijk de BMW X5 M60i xDrive en de BMW X6 M60i xDrive. Nieuwe carrosseriekleuren voor alle uitvoeringen zijn Blue Ridge Mountain metallic, Brooklyn Grey metallic, Skyscraper Grau metallic, Frozen Pure Grey metallic en zo’n veertig speciale BMW Individual lakken.

Alyssa

Alyssa

BMW E46 Coupé 330ci | BimmerPortal - blogger | BimmerVlogs - videomaker

Lees meer BMW nieuws

Algemeen BMW nieuws

Het is weer Essen Motor Show 2023 tijd!

Bezoek vanaf aankomende vrijdag de Essen Motor Show in het Duitse Essen. Het is vanaf Venlo een klein uurtje rijden en je beland op één

Algemeen BMW nieuws

Adro BMW M4 onthulling op BimmerFest

Er is een Europese primeur op BimmerFest! Het bedrijf GP Products is de verdeler van Adro en neemt een unieke M4 mee in samenwerking met