Volgende evenement: BimmerFest 2023

BimmerPortal-logo-mobiel

BMW M modellen met een persoonlijke touch

Het zal de gemiddelde BMW liefhebber vast niet zijn ontgaan: BMW M bestaat dit jaar 50 jaar! In 1972 tekende BMW en BMW Motorsport GmbH hun samenwerkingsovereenkomst. Nu, 50 jaar later, introduceert de M afdeling exclusieve jubileummodellen: de BMW M 50 Jahre uitvoeringen.

Unieke BMW M4 Coupé

De BMW M 50 Jahre uitvoeringen zijn gebaseerd op de meest succesvolle modellen in de geschiedenis van BMW M GmbH. Deze exclusieve uitvoeringen worden in beperkte aantallen geproduceerd en zijn voorzien van exclusieve details en persoonlijk te selecteren opties. Zo rijd je niet alleen in een gelimiteerde oplage, maar ook nog eens in een unieke jubileumuitvoering waar jouw persoonlijke stijl in verwerkt is.

Europa krijgt exclusieve BMW M4 Coupé

In Europa biedt BMW M GmbH ter gelegenheid van zijn jubileum een exclusieve uitvoering van de BMW M4 Coupé aan. Deze tweedeurs BMW M 50 Jahre uitvoering is leverbaar in de kleuren Carbonschwarz, Macau Blau, Brands Hatch Grau, Imola Rot en San Marino Blau. Het opvallende uiterlijk wordt versterkt door de gesmede M wielen – 19 inch vóór en 20 inch achter – in Dubbelspaak styling. De wielen zijn voor het eerst in de kleuren Orbitgrau en Goldbronze mat.

Alyssa

Alyssa

BMW E46 Coupé 330ci | BimmerPortal - blogger | BimmerVlogs - videomaker
Autobedrijf Gijsbertsen

Lees meer BMW nieuws

Algemeen BMW nieuws

Het is weer Essen Motor Show 2023 tijd!

Bezoek vanaf aankomende vrijdag de Essen Motor Show in het Duitse Essen. Het is vanaf Venlo een klein uurtje rijden en je beland op één

Algemeen BMW nieuws

Adro BMW M4 onthulling op BimmerFest

Er is een Europese primeur op BimmerFest! Het bedrijf GP Products is de verdeler van Adro en neemt een unieke M4 mee in samenwerking met