Volgende evenement: BimmerFest 2023

BimmerPortal-logo-mobiel
BP header over BP

Over BimmerPortal

Een plek om te praten, nieuwe BMW liefhebbers te leren kennen, ideeën uit te wisselen, elkaar technische oplossingen aan te bieden, foto’s en video’s uit te wisselen, maar vooral om inspiratie op te doen voor “onze” BMW liefde, dat is BimmerPortal. De plek waar het “samen uit-samen thuis” gevoel, zowel online als offline voorop staat.

Veel BMW informatie op het forum

De BMW scene is zeer levendig en groots te noemen in de lage landen. Op dit moment heeft BimmerPortal ruim 26.500 geregistreerde leden, een aantal dat door de dagelijkse groei van BimmerPortal alleen maar zal stijgen. De website is in 2008 van oorsprong begonnen door een echte BMW liefhebber met als start het E46forum.
Later is het forum gegroeid tot het oorspronkelijke BimmerPortal. Het (BMW) forum heeft een open karakter zonder betaalde accounts en ongeacht type, uitvoering of clublidmaatschap ben je welkom op BimmerPortal. BimmerPortal is geen club of vereniging maar valt onder GT Events, een bedrijf met veel autopassie; echter de drijvende kracht achter BimmerPortal is vooral de groep vrijwilligers waar ook alle credits naar toe gaat, zij maken het grootste BMW forum mede mogelijk.

De missie van ons BMW forum

De missie van BimmerPortal is de verschillende BMW liefhebbers en clubs verspreid over het internet toegang te bieden naar één centraal punt; BimmerPortal. Wij streven ernaar om geen vervangend medium te zijn van reeds gevestigde (type) clubs en fora, maar ermee samen te werken, we hebben immers dezelfde liefde voor het merk BMW. Wij hopen ons enthousiasme over te brengen door ondersteuning op het forum te bieden, leuke uitjes te organiseren, acties via traders aan te bieden, onze Meet & Greet twee keer per jaar te organiseren en zo de Nederlandse BMW scene nog actiever bij elkaar te brengen op Nederlands grootste BMW forum. Ben jij nog niet actief op het forum? Meld je aan via de registratiepagina.

Partners van Bimmerportal

BimmerPortal Team

Het BimmerPortal team
Het BimmerPortal Team bestaat uit een groep enthousiaste mannen en een dame, welke het forum dagelijks beheren en modereren. Stuk voor stuk hebben we een passie voor BMW. Bekijk het BimmerPortal Team overzicht op het forum om contact met ons op te nemen.

Zou jij onderdeel uit willen maken van dit gezellige team? Bekijk dan de openstaande vacatures hiernaast en wie weet sluit jij je binnenkort aan bij dit BMW platform.

Vacature redacteur
BimmerPortal zoekt een redacteur! Lijkt het jou leuk om één keer per week een BMW gerelateerd nieuwsitem te plaatsen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Vacature moderator
Ben jij regelmatig actief op dit forum en heb jij altijd al een passie voor BMW’s gehad? Dan past deze functie wellicht bij jou. Als moderator besteed je gemiddeld 20 minuten per dag aan het forum. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Michel

Moderator & Event team

Robin

Moderator & Redacteur

Leen

Forum moderator

Alyssa

Redacteur & Event team & Vlogger

Brian

Redacteur & webdesigner