Geschikte mobiele telefoons voor Bluetooth interface

Alles met betrekking tot iDrive, bluetooth, audio/video, iPod aansluitingen en navigatie.
Gebruikersavatar
Dnl
Berichten: 11231
Lid geworden op: 15 aug 2007, 18:21
Locatie: Drenthe

Geschikte mobiele telefoons voor Bluetooth interface

Bericht door Dnl » 09 feb 2010, 11:04

Het koppelen van uw mobiele telefoon met uw auto via Bluetooth is de veiligste en meest comfortable manier om te kunnen bellen in de auto. Dit was ook de reden waarom BMW als eerste autofabrikant in december 2002 Bluetooth communicatie als optie aanbood. Met de draadloze Bluetooth verbinding is het voor de bestuurder mogelijk om de mobiele telefoon te bedienen via het multifunctionele stuurwiel, de iDrive Controller of via spraaksturing. Het adresboek van de telefoon wordt automatisch gesynchroniseerd met de auto en kan op elk moment opgevraagd worden via het radio-display of de boordcomputer.

Always up to date
Geschikt voor gangbare mobiele telefoons van de merken Motorola, Nokia,en Sony Ericsson. Elke bestuurder kan via de telefoonspecifieke en eenvoudig uitwisselbare Snap-in adapter met zijn mobiele telefoon via het systeem telefoneren. De telefoon wordt tegelijkertijd opgeladen. De bediening van het handsfree-systeem is via de boordmonitor, het multifunctionele stuurwiel of via de geïntegreerde spraaksturing. Inclusief buitenantenne voor een betere ontvangst en minder straling in het interieur.

Aanbevolen mobiele telefoons
Hieronder vind vind u de opgave van alle mobiele toestellen die geschikt zijn voor het gebruik met de BMW Bluetooth interface. Deze digitale (Engelstalige) brochure kunt u ook bekijken en downloaden als PDF.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Bekijk of download de brochure.

Terug naar “BMW 5 Serie (F07 / F10 / F11) Audio, navigatie en iDrive”