Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Mocht je jouw BMW M2 standaard nog niet voldoende vinden en de wagen bijvoorbeeld graag van wat extra vermogen voorzien, dan zijn er een aantal specialisten waar je terecht kunt voor de nodige upgrades. Na de aanschaf van een nieuwe BMW, staan een aantal aanpassingen vaak ‘standaard’ op de lijst. De meest voorkomende zaken zijn vaak de velgen en daarna de performance, zo ook bij deze BMW M2.


MANHART voor extra vermogen

De standaard 6 cilinder, 3-liter turbo motor produceert 365 pk en 465Nm. Bij MANHART hebben zij diverse pakketten om je M2 te upgraden. De in Wuppertal gevestigde tuner, heeft een basis pakket dat je over de 400 pk brengt, maar helemaal oploopt tot maar liefst 550 pk en 800 nm. Meer weten over MANHART? Bekijk hun website voor meer informatie: MANHART Performance

FlowForged ZP3.1 wielen

De afgelopen jaren zijn termen als flowforged steeds terug te vinden bij de premium merken. Dit houdt in dat het geen gegoten wielen zijn. De voordelen kan je lezen in dit artikel: Uitleg flowforged wielen.

Voor deze BMW M2 is er gekozen voor het merk Z-Performance, dat al jaren zeer bijzondere projecten op diverse grote evenementen tentoonstelt. In Nederland rijden er dan ook diverse projecten op Z-Performance. In dit geval is er gekozen voor de ZP3.1, dat is één van de nieuwere modellen in het gamma van Z-Performance. Deze wielen zijn 20” groot en door de 10,5J achter dragen ze de term ‘deep concave’. De kleur van de wielen is Gloss Metal en matched goed bij de niet standaard kleur van deze M2, die de naam Daytona Violet Metallic draagt. Ben je benieuwd naar de volledige maatvoering van de velgen, die hebben wij voor je: voor 9J x 20“ ET20 | achter 10,5J x 20“ ET30. Bekijk bij het complete assortiment velgen van Z-Performance op: Z-Performance Nederland.

BMW M2 Z Performance MANHART bumper

BMW M2 Z Performance MANHART zijkant

BMW M2 Z Performance MANHART ZP3.1

BMW M2 Z Performance MANHART ZP3.1 hart velg

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte