Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Dat BMW Individual al enkele jaren unieke fratsen uithaalt en uitvoert voor klanten weten we inmiddels wel, maar dit is wel een héle unieke.

Volgens velen is de BMW M2 CS één van de bestrijdende BMW’s. Dat komt natuurlijk door de extra aerodynamica en het extra carbon ten opzichte van de BMW M2 Competition. En in combinatie met een kek kleurtje, is het een genot voor het oog.

Steffen Kerb is een trouwe BMW Individual klant en kan een unieke kleurstelling altijd wel waarderen volgens onze collega’s van BMW Blog. Toen hij besloot zijn nieuwe BMW M2 CS te bestellen, moet hij gedacht hebben: ik wil opvallen. Niet alleen in het donker, maar ook overdag.

En dat is hem wel gelukt. Dit is namelijk de enige BMW M2 CS in de kleur ‘Birch Green’. Hoewel het er op de foto’s wellicht niet helemaal goed uit komt, is Birch Green een hele vibrante kleur die tussen geel en felgroen in zit. Bijna fluorescerend kun je wel zeggen. Zeker in combinatie met de gouden velgen en de rode remklauwen, is het plaatje wat mij betreft helemaal compleet.

BMW M2 CS Birch Green 05

BMW M2 CS Birch Green 05

BMW M2 CS Birch Green 05

BMW M2 CS Birch Green 05

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte