Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW heeft voor de X5, X6 en de X7 een speciale uitvoering ontwikkeld dat luistert naar de naam Black Vermilion. Wij lichten de X6 van dit trio X’en uit en nemen je mee naar de unieke upgrades die deze reeks modellen gaat krijgen. Maar let op, er komen slechts enkele exemplaren naar Nederland!

 

Extra krachtig toch? Helaas……

We vallen maar gelijk met de deur in huis, deze limited edition kan wat mij betreft gelijk weer terug naar het ontwerpteam om ook nog iets aan de motor te doen. Wat is nu een speciale uitvoering zonder wat extra pk’s ten opzichte van een ‘standaard’ X6? De motor heeft BMW helaas met rust gelaten en het draait dus vooral om styling. Wat extra kleurtjes op de grille en de overige aanpassingen kun je zelf ook bestellen wanneer je een X6 configureert bij de dealer.

BMW X6 limited edition Black Vermilion 01

De X6, een echte Sports Activity Coupe

Opvallende zaken die je terug vindt in de BMW X6 Black Vermilion edition zijn natuurlijk de kleurensamenstelling van zwart (BMW Individual special paint finish Frozen Black metallic) en rood. Bij de nieren wordt het rode extra geaccentueerd door de glow uit de grille. De koplampen zijn uiteraard voorzien van BMW laser light met het herkenbare blauwe licht en van buiten is de X6 aangekleed met een M Sport pakket en een M high-gloss Shadow Line pakket.
De 22 inch aluminium 742 M velgen zijn uitgevoerd in de kleur Orbit Grey matt. Kijk je langs de dubbele spaken van de velgen zie je rode M sport remklauwen. Het logo waar je duidelijk uit op kunt maken dat je met een Black Vermilion uitvoering te maken hebt, vind je terug bij de bekerhouders. Opvallend is hier ook de glazen iDrive controller. Het interieur zelf is voorzien van leer in de kleur Merino Black. De rode stiknaden accentueren het sportieve accent.

Verkoopprijs Duitsland: 100.700 euro

Wat de prijs in Nederland wordt is nog niet bekend, maar tel er zeker 25% bij. De staat wil immers ook goed verdienen aan jouw nieuwe benzineslurper. Nu we het er toch over hebben, pak je tankpas er maar bij! Standaard is deze editie voorzien van de M50i motor. Je mag rekenen op minimaal 12 liter brandstof per 100km wanneer je het gaspedaal minimaal aanraakt. Daarentegen koopt de gemiddelde sportieve rijder geen X6 om vervolgens over het verbruik te klagen.

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

BMW X6 limited edition Black Vermilion

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte