Over BimmerPortal

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Een plek om te praten, ideeën uit te wisselen, elkaar technische oplossingen aan te bieden, foto en video uitwisselen, maar vooral om inspiratie op te doen voor “onze” BMW liefde, dat is BimmerPortal. De plek waar het “samen uit-samen thuis” gevoel, zowel online als offline voorop staat.
 

Veel BMW informatie op het forum

De BMW scene is zeer levendig en groots te noemen in de lage landen. Op het moment van schrijven streven we af op 20.000 geregistreerde leden door de dagelijkse groei van BimmerPortal. De website is in 2008 van oorsprong begonnen door een echte BMW liefhebber met als start het E46forum.
Later is het forum gegroeid tot het oorspronkelijke BimmerPortal. Het (BMW) forum heeft een open karakter zonder betaalde accounts en ongeacht type, uitvoering of clublidmaatschap ben je welkom op BimmerPortal. BimmerPortal is geen club of vereniging maar valt onder GT Events, een bedrijf met veel autopassie; echter de drijvende kracht achter BimmerPortal is vooral de grote groep van vrijwilligers waar ook alle credit naar toe gaat, zij zorgen voor het grootste BMW forum.

Bimmerportal het grootste Nederlandse BMW forum Bimmerportal het grootste Nederlandse BMW forum Bimmerportal het grootste Nederlandse BMW forum

 

De missie van ons BMW forum

De missie van BimmerPortal is de verschillende BMW liefhebbers- en clubs verspreid over het internet toegang te bieden naar één centraal punt; BimmerPortal. Wij streven er naar om niet een vervangend medium te zijn van reeds gevestigde (type) clubs en fora maar er mee samen te werken, we hebben immers dezelfde BMW liefde. Wij hopen onze enthousiasme over te brengen door ondersteuning op het forum te bieden, leuke uitjes te organiseren, acties via traders aan te bieden, onze Meet & Greet 2x per jaar te organiseren en zo de Nederlandse BMW scene nog actiever bij elkaar te brengen op Nederlands grootste BMW Forum! Nog niet actief op het forum? Meld je aan via de registratie pagina voor het grootste BMW Forum 

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte