Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Afhankelijk van het model dat je aanschaft, biedt BMW een kleurenpallet waar je uit kunt kiezen. Nu zijn er altijd een aantal klanten die graag willen afwijken van de ‘meest’ gekozen kleuren. Zij kunnen dan kiezen voor een Individual kleur van BMW.


Een Individual kleur die al op de BMW E39 beschikbaar was

Dat een kleur voor bepaalde modellen beschikbaar is en niet voor het hele gamma van BMW, is een bewuste keuze. Soms is een kleur ook een paar jaar niet terug te vinden op de bestellijsten. Na wat online speurwerk viel het op dat de kleur Messing Metallic voor het eerst terug te vinden was op een 5 Serie (E39). Zoek je verder, dan kom je ook een E46, een E60 en een F80 in deze kleur tegen. Daarnaast heeft ook ALPINA de kleur gebruikt voor een B3 model.


Messing Metallic

Deze 4 Serie Gran Coupé is in de basis een 420i met 184pk, maar door de M-performance accessoires met carbon delen, lijkt het om een snellere uitvoering te gaan. Deze vierdeurs 4 Serie ziet er goed uit, maar de kleur geeft deze BMW echt de ‘wauw’ factor. Maar daar houdt het niet op: ook aan de binnenkant is deze BMW zeker niet standaard te noemen. De leren bekleding is uitgevoerd in cognac kleur, een optie die deze 4 Serie voor mij wel echt afmaakt. Zelf rijd ik een 3 Serie en zou ik graag een upgrade doen naar een 4 Serie GC, maar dan niet in een standaard kleur. Ik rijd al jaren een zwarte BMW, het is tijd voor een kleur die eruit springt! Ben jij ook zo gecharmeerd van deze kleur? Deze wagen staat te koop bij de BMW dealer in Venlo: De Maassche BMW Venlo.

BMW 4 serie individual Messing Metallic achterkant

BMW 4 serie individual Messing Metallic carbon

BMW 4 serie individual Messing Metallic velgen

BMW 4 serie individual Messing Metallic zijkant

BMW 4 serie individual Messing Metallic interieur

BMW 4 serie individual Messing Metallic interieur cognac

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte