Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Met de DTM op de Nürburgring van 13 – 15 september in het vooruitzicht heeft onze favoriete autofabrikant uit München gisteren een Limited Edition van de M4 aangekondigd. De nieuwe BMW M4 Edition ///M Heritage is voor het eerst in het echt te zien op de Nürburgring en staat met 450 pk en 550 Nm garant voor een hoop plezier.

 

Specs BMW M4 Heritage

De productie van het nieuwe broertje binnen de M-familie wordt gelimiteerd op 750 stuks en is, zoals te verwachten is van een model met ‘///M Heritage’ in de naam, te bestellen in slechts 3 kleuren: Laguna Seca Blue (lichtblauw), Velvet Blue (donkerblauw) en Imola Red II. Daarnaast is de nieuwe Coupé standaard uitgerust met het Competition Package, 20” lichtmetalen M-velgen, carbon dak én sierlijsten in het interieur en speciale, model specifieke kuipstoelen.
Voor wat betreft het interieur is er weinig te kiezen: dit hangt namelijk af van de kleur waarin je je nieuwe M4 bestelt. De lichtblauwe M4 ontvangt zwart-wit leder met turqoise stiksels. De donkerblauwe variant beschikt ook over zwart-wit leder en wordt afgewerkt met oranje stikels. Tenslotte koos BMW voor de rode versie van de auto voor zwart-rood leer, afgewerkt met gele en rode stiksels.

M4 Edition 2

Volgens BMW is de nieuwe M4 de uitgelezen kans om te ervaren hoe een high-performance sportwagen zich hoort te gedragen op de weg. Dit komt onder meer door de aerodynamica, de precisie en het nieuwe onderstel van de wagen. Over de prijs van de nieuwe special edition is helaas nog niets bekend. Wel is bekend dat de productie naar alle waarschijnlijkheid aan het eind van dit jaar start.

M4 Edition 1

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte