Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Deze Gran Coupé heeft de modelcode G15 meegekregen en ziet er geweldig uit. Persoonlijk vind ik de achterkant van de BMW er heel bruut uitzien en de kleur Sonic Speed Blau helpt daar ook wel echt bij. Een wagen met een vanaf prijs ruim boven de € 110.000,-. Maar wat doet chiptuning nu met een BMW 840i?


De bekende BMW B58 motor

De 6 cilinder turbo motor wordt als sinds 2015 gebruikt in diverse modellen van BMW. De standaard waarde die de BMW meekrijgt vanaf de fabriek zijn 340 pk en 500 Nm. Dit is goed voor een acceleratie van 0-100 km/uur in 5,2 seconden. Leuke cijfers, maar voor een auto met de uitstraling van de 8 Serie eigenlijk nog wat tam. De eigenaar liet bij Mosselman Turbo Systems de ECU aanpassen met als resultaat: ruim 417 pk en 595 Nm. De 20% extra koppel gaat de eigenaar zeker merken, de 77 extra paardenkrachten zorgen dat de looks en de performance wat meer in balans zijn. Ben je benieuwd wat zij voor jou kunnen betekenen, neem eens contact op met de mannen in Harskamp, die gespecialiseerd zijn in BMW.

Duidelijke resultaten op vermogensbank Mosselman

Mosselman Turbo Systems maakt gebruik van een vermogensbank. Door een run vooraf en een run na het tunen is de door de chiptuning behaalde vermogenswinst duidelijk aan te tonen.
BMW 840i chiptuning, BMW B58 motor vermogen, Mosselman Turbo Systems

BMW 840i chiptuning Mosselman turbo systems interieur

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte