Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De meningen over de BMW Concept 4 zijn zeer verdeeld. Voornamelijk de neus, met de grote grille valt bij menig BMW liefhebber niet in de smaak. Wij vroegen onze nieuwe blogger om zijn mening.


Grote grille op BMW Concept 4

“ikwilvanmijnklantenaf.nl”

“Ben blij dat ze de BMW 3 en 5 serie nog niet besmet hebben met het grote grillen syndroom.”

“Prachtige auto… neus uitgezonderd.”

Dit waren enkele reacties nadat in Frankfurt het doek van de BMW Concept 4 werd getrokken. Voornamelijk negatief. Er valt iets voor te zeggen. Auto’s en emoties gaan al jarenlang samen, maar doet verandering van spijs ook in deze branche wonderen?

BMW Concept 4 neus

Ik vind van wel. Ik vind de grille van de BMW Concept 4 geweldig! Weer iets groots c.q. imposants als je in je achteruitkijkspiegel kijkt en laten we eerlijk zijn, de trend is tegenwoordig sowieso grotere grilles. BMW begint eindelijk lef te tonen en houdt het minder ingetogen.

BMW Concept 4 bij BMW Welt

Velen hoopten natuurlijk dat dit een uitspatting van BMW was, maar inmiddels is wel meer duidelijk. De BMW Concept 4 wordt nu tentoongesteld in BMW Welt! Gebruik maken van een grotere grille is natuurlijk gestart met de kolossale nieuwe Siebener, maar geen enkel model roept de laatste tijd zoveel emoties op als de Concept 4.

Zelf ben ik nog niet in BMW Welt geweest en staat het dit jaar ook nog niet op de planning, maar als je de mogelijkheid hebt… grijp die kans. Want je hele mening betreffende de Concept 4 zou wel eens kunnen wijzigen.

Voorloper BMW 4 Serie

Kijk eens naar die grille. Betrek daar nu de luchtinlaten aan de zijkant bij. Maak er nu eens één geheel van met die lange bollende neus. Voeg daar de grote 21 inchers aan toe en dan heb je toch een behoorlijk agressief gebalanceerd uiterlijk? Samen met het slanke design zou dit wel weer eens een verkoopsucces voor BMW kunnen worden.

BMW Concept 4 voorkant

BMW Concept 4 zijkant

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte