Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

In de webshop van BMW Ekris is het grootste online aanbod van originele BMW onderdelen in Nederland terug te vinden. Naast de BMW onderdelen, kun je bij Ekris ook terecht voor BMW lifestyle en accessoires. Ben jij op zoek naar upgrades voor jouw BMW? Bestel ze online en profiteer direct van een korting op originele BMW onderdelen.


BimmerPortal clubkorting Ekris

Via BimmerPortal was er altijd al sprake van een clubkorting in de Ekris webshop. Door een gedeeld account, konden producten met korting worden besteld. Om het plaatsen van bestellingen eenvoudiger en persoonlijker te maken, heeft Ekris een nieuwe werkwijze ontwikkeld. BimmerPortal leden kunnen vanaf nu een kortingscode invoeren in hun persoonlijk account. Het gedeelde account zal uiteindelijk komen te vervallen.

Korting in de Ekris Webshop

Wil jij ook profiteren van de korting in de Ekris Webshop en heb je al een persoonlijk account? Dan kan je de kortingscode, welke te vinden is op het forum, invoeren. De clubcode vind je hier: clubcode BimmerPortal Ekris Webshop. Zorg er wel voor dat je ingelogd bent op het forum, anders is de code niet zichtbaar.

Gebruikte je altijd het gedeelde account? Dan kun je eenvoudig een account registeren: account Ekris Webshop.

Wat wel belangrijk is om te vermelden, is dat de kortingscode aan jouw account dient te worden gekoppeld. Ekris geeft aan dat deze handmatige koppeling maximaal een week in beslag zal nemen. Hierna worden de kortingen direct in de webshop weergegeven.

Extra functionaliteit

Sinds kort is het in de Ekris webshop, na inloggen, ook mogelijk om tot maximaal 3 BMW’s op te slaan, het hoofdmodel zal direct na inloggen geselecteerd zijn. Dit heeft als voordeel dat direct zichtbaar is welke accessoires of onderdelen voor jouw BMW van toepassing zijn. Mocht je ook een MINI in jouw bezit hebben, je kunt via de MINIshop van Ekris ook maximaal 3 modellen opslaan in dezelfde account.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte