Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

In de showroom van BMW Abu Dhabi is net de gelimiteerde uitvoering van de BMW M340i xDrive First Edition gepresenteerd. De M340i zal alleen beschikbaar zijn in de matte kleur; Frozen Dark Grey. Met deze uitvoering vieren zij de lancering van de M340i. Maar komt deze ook als Touring?

 

De M340i Touring en het aantal exemplaren

Zoals vermeld in het artikel over de Autoshow van Genève zal er ook een Touring versie leverbaar zijn van de M340i. De oplage is beperkt tot 340 exemplaren per carrosserievorm. Wereldwijd zullen er dus 720 ‘First Edition’ verkocht worden. Ben jij ook benieuwd of dit model in Nederland verkocht zal worden? Persoonlijk verwacht ik dat potentiele kopers wachten op de BMW M3 versie, waar de eerste ‘spypics’ al van te vinden zijn.

Wat valt op aan de BMW M340i First edition?

Op de foto’s is te zien dat deze editie beschikt over een BMW Individual hoogglans ‘shadow line’ pakket. Maar ook de standaard grijze accenten, zoals de nieren en de luchtinlaten, zijn bij deze editie uitgevoerd in hoogglans zwart. De bijpassende 19” wielen zijn ook speciaal voor deze ‘First Edition’.

BMW 3 Serie G20 First edition wielen

BMW 3 Serie G20 First edition zijkant

BMW 3 Serie G20 First edition voorkant

Het interieur van deze ‘First Edition’ valt op

You love it or you hate it, maar de gebruikte kleuren aan de binnenkant vallen op. De combinatie van blauw met wit leer (Fjord Blue/Ivory White) is een echte eyecatcher. Een detail, de stiksels zijn uitgevoerd in de kleur Kyalami oranje, om het contrast te verhogen. Mijn keuze zal het niet zijn, maar ik snap wel dat BMW heeft gekozen voor een opvallend interieur, aangezien er voor het exterieur bewust voor heel donker is gekozen. Uiteraard mag een uiting van de gelimiteerde oplage niet ontbreken op de sierlijst op het dashboard. Wij zijn benieuwd naar de eerste ‘First Edition’ in Nederland, maar vooral benieuwd naar de prijs van deze editie!

BMW 3 Serie G20 First edition interieur stoelen

BMW 3 Serie G20 First edition interieur deur

BMW 3 Serie G20 First edition stuur

BMW 3 Serie G20 First edition interieur achterbank

BMW 3 Serie G20 First edition voorkant nieren

BMW 3 Serie G20 First edition achterkant

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte