Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Bedoeld voor iedere BMW liefhebber en gemaakt om extra beleving toe te voegen aan het merk waar we allemaal enthousiast van worden: BMW. Benieuwd naar welke upgrades BMW aanbiedt voor jouw model? Lees dan snel verder.


BMW accessoires in een nieuw jasje

Iedere BMW liefhebber is wel eens op zoek naar accessoires om zijn of haar auto te onderscheiden van de rest. Net dat beetje extra, waardoor jouw auto opvalt. Maar hoe weet je of de upgrade die je in gedachten hebt, ook daadwerkelijk bij jouw auto past?

Denk je bijvoorbeeld aan een nieuwe set velgen, is het toch handig als je naar een lokale leverancier kunt rijden om een velg bij je auto te houden. Ekris BMW & MINI dealer biedt hiervoor een nieuwe uitkomst: de Ekris Performance Experience.

BMW onderdelen op jouw BMW zien

Met de Ekris Performance Experience, kun je online een aantal upgrades direct op jouw model zien. Door middel van ‘hotspots’ (de rode getallen) zie je direct om welke upgrade het gaat en kun je doorklikken naar het artikel in de webshop.
Staat jouw model er nog niet tussen? Niet getreurd, de online databank wordt zo nu en dan geüpdatet met nieuwe modellen.

BMW lifestyle accessoires

Naast alle BMW artikelen die in de webshop terug te vinden zijn, biedt Ekris ook een uitgebreid lifestyle assortiment aan. Van horloges, kleding en zonnebrillen, tot schaalmodellen, tassen en zelfs fietsen. Ben je op zoek naar een BMW gerelateerd cadeau? Of wil je je eigen collectie uitbreiden? Bezoek dan zeker de Ekris Webshop.

Extra korting BMW rijder BimmerPortal

Met de kortingscode “EXPERIENCE” krijg je in de Ekris Webshop een korting van € 5,- bij aanschaf van een nieuwe grille/nieren. De code kan worden toegevoegd in de winkelwagen en kan één keer per order worden gebruikt.
En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook je de achtergrond van je digitale scherm gelijk een BMW upgrade geven, door één van de verschillende BMW wallpapers te downloaden.

Is je interesse gewekt? Neem zeker een kijkje op de Ekris Performance Experience.

Ekris Performance Experience 2

De rode dots geven aan welke accessoires beschikbaar zijn voor dit model.

Ekris Performance Experience 3

Naast alle modellen, zijn er bijvoorbeeld ook winterwielsets terug te vinden in de Experience.

Ekris Performance Experience 4

Laat jij je mening achter voor Ekris? Onderaan de website vind je een eenvoudige stemfunctie.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

BMW agenda 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte