Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Wil jij leren hoe je een goede noodstop maakt of ervaren hoe de BMW techniek je helpt in de meest extreme omstandigheden zoals nat wegdek? Het is misschien geen BMW evenement waar we allemaal zo naar uitkijken, maar de BMW Driving Experience is zeker een bezoek waard. 

Ervaar de techniek in een hedendaagse BMW op een geheel nieuwe manier tijdens de BMW Driving Experience op een parcours (niet het circuit) in Zandvoort. Uiteraard zijn alle voorzorgsmaatregelen getroffen m.b.t. COVID-19 om een leerzame en verantwoord leuke dag te beleven.

 

Rijd je liever in een BMW M model?

Dit is jou kans om ruim 400 pk aan de tand te voelen! Naast de ‘standaard’ BMW modellen die de BMW Driving Experience beschikbaar stelt, kun je ook kiezen voor de BMW M Driving Experience. Ook deze voucher is terug te vinden in de Ekris webshop, maar wees er snel bij. Er is sprake van een beperkte beschikbaarheid. Daarnaast wordt geadviseerd je in tweetallen aan te melden. Zo kun je samen met je medepassagier in de auto stappen, uiteraard met gebruik van een mondkapje.

Wil je meer weten over deze unieke kans? Meer informatie en boekingsmogelijkheden vind je hier: BMW Driving Experience - powered by Ekris
Direct overtuigd dat je deze ervaring niet mag missen? Bestel dan je voucher online: voucher BMW Driving Experience

Ekris BMW Driving Experience

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte