Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

De BMW X5 is standaard al een indrukwekkende auto die opvalt op de weg. Het E70 model wordt steeds beter betaalbaar en zien wij dan ook steeds vaker in handen komen van BMW liefhebbers. Het E70 model was al leverbaar in 2007 en heeft tot ongeveer 2013 gelopen, gemiddeld praten we dus over een 10 jaar oude auto dat menig liefhebber laat aanpakken. Zo ook deze wagen.


De enigszins saaie BMW X5 krijgt een opvallend gewrapt jasje

De uit 2008 afkomstige X5 was in de basis voorzien van een ontzettend mooi interieur, maar met een wat ‘standaard’ kleurtje van buiten. De 3 liter E70 werd naar RG Customs gebracht voor een make-over. De BMW is volledig gewrapt in de kleur Gloss Dark Grey van het merk Avery. Behalve het dak, dat werd voorzien van een hoogglans zwarte wrap. Er is bewust gekozen voor een kleur die past bij een X5. Persoonlijk vind ik een opvallende paarse wrap minder goed passen bij dit model. Aangezien er op de X5 delen zaten die niet gespoten waren, zoals de verbreding en de bumperset, zijn deze geschuurd en in de primer gezet om uiteindelijk ook gewoon meegewrapt te kunnen worden in dezelfde kleur als de rest van de BMW.

BMW X5 E70 Wrap montage

BMW X5 E70 Wrap onderdelen

Zwarte elementen voor de BMW

Diverse delen zijn niet gewrapt maar gespoten in hoogglans zwart. Mocht het niet gelijk opvallen op de foto, vanaf boven tot onder zijn de dakrailsen, spiegelkappen, nieren, stootlijsten tot onder aan de afdekkappen en treeplanken aangepakt. Deze combinatie geeft een mooi contrast aan de BMW. Om het plaatje compleet te maken, waren er nog een aantal andere aanpassingen nodig die RG Customs doorvoerde, namelijk het tinten van de ramen. Er is gekozen om vanaf de A stijl volledig te tinten. De achterlichten zijn ook voorzien van een subtiele smoke folie. Alles van kleur moest verdwijnen, dus ook de BMW logo’s worden in dezelfde kleur gemaakt. Pas wanneer je de foto’s bekijkt besef je hoeveel tijd er zit in het juist demonteren en monteren van alle onderdelen. Op deze manier breng je een wrap op de juiste manier aan waardoor deze veel langer goed zal blijven zitten.

BMW X5 E70 Wrap gespoten delen

BMW X5 E70 Wrap logo's

Tijd voor bijpassende 20” JR wielen

Voor de velgen werd er geshopt uit de enorme collectie van JR Wheels. Zij hebben veel verschillende modellen velgen, welke passen bij een oldschool E30, maar ook bij een formaatje of vijf groter zoals een BMW X5. De gekozen JR type 28 zijn geleverd in hoogglanszwart in 10J breed rondom. Het rubber aan de achterzijde is maar liefst 275 breed. Ben jij ook geïnteresseerd in een nieuwe look voor jouw BMW? Neem dan eens contact op met RG Customs om te bespreken wat zij voor jouw BMW kunnen betekenen.

BMW X5 E70 Wrap wielen

Voor en na foto's van deze BMW X5 E70
BMW X5 E70 Wrap origineel zijkant

BMW X5 E70 Wrap zijkant2

BMW X5 E70 Wrap origineel zijkant achter

BMW X5 E70 Wrap achterkant

BMW X5 E70 Wrap buiten

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

BMW agenda 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte