Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Alsof de BMW M5 Competition er nog niet bruut genoeg uitziet, heeft BMW in al zijn wijsheid besloten om nog maar eens wat leuke accessoires te ontwikkelen voor deze bolide. Niet alleen voor de Competition, maar ook de gewone BMW M5 - in hoeverre je dat model normaal mag noemen natuurlijk - en de minder krachtige modellen uit BMW 5 Serie reeks kunnen tot ‘over the top’ volgehangen worden met deze leuke speeltjes.

 

Voor ieder wat wils

De accessoires zijn ontwikkeld met de kennis die de BMW M afdeling de afgelopen jaren heeft vergaard en voegen sportieve accenten toe aan het ontwerp, de dynamische rijeigenschappen en de prestaties van het toch al sportieve karakter van de auto. Uiteraard sluiten deze accessoires functioneel naadloos aan op de traditie waarop deze modellen gebaseerd zijn; een lichtgewicht constructie en aerodynamisch. De meeste accessoires zijn leverbaar zodra de nieuwe BMW 5 Serie modellen in juli de fabriek uitrollen.

Carbon exterieurdelen van hoge kwaliteit

Verscheidene BMW M Performance onderdelen - gemaakt van hoge kwaliteit koolstofvezel - op de BMW 5 Serie bewijzen zelfs buiten het circuit dat het DNA van BMW motorsport ademt. Je ziet in één oogopslag dat er iets bijzonders voor je op de straat staat. De M Performance splitters maken de frontpartij nog sportiever. Naast hoogglans zwart zijn de nieren ook leverbaar in carbon. Hetzelfde geldt voor de spiegelkappen, de luchthappers in de bumper en de luchtbeluchters in de zijschermen. De achterspoiler voor de sedan wordt leverbaar in twee smaken; Carbon en Pro Carbon. Een tankdop van carbon mag uiteraard niet ontbreken.


BMW M Performance stuurwiel en andere interieur accessoires

Het M Performance stuurwiel zorgt voor een intense band tussen de bestuurder en het voertuig. Gedistingeerde alcantara uitsparingen en duimgrepen om het stuur stevig vast te houden. Alcantara, zilver stiksel en een rode twaalf uurs markering zorgen voor een onmiskenbare motorsport-sfeer. Als optie kun je ook nog kiezen voor een afdekplaat met alcantara/carbon of leder/carbon. De overtreffende trap bij het M Performance stuurwiel is de Pro-variant, welke exclusief leverbaar is voor de BMW M5 en BMW M5 Competition. De twaalf uurs markering is nu blauw, het stiksel is in de bekende BMW M kleuren en de schakelflippers zijn voorzien van een laagje carbon. De flippers zijn ook leverbaar op andere stuurwielen en uiteraard mag een carbon BMW M Performance pook niet ontbreken, deze is echter alleen voor de BMW M5 en M5 Competition bedoeld.


BMW M Performance sportonderstel voor de M5 modellen

Ondanks dat het onderstel van de BMW M5 en de BMW M5 Competition al niet misselijk is, kan het naar wens voorzien worden van BMW M Performance sportonderstel zonder in te leveren op het veercomfort. Een schroefset maakt het mogelijk dat de auto tussen de 5 en 20 millimeter verlaagd wordt waardoor het zwaartepunt lager komt te liggen, de carrosserie minder rolt en nog hogere bochtsnelheden behaald kunnen worden. Het optionele BMW M Performance remsysteem zorgt voor een navenant betere vertraging.

Aangezien het oog ook wat wil, kunnen de modellen uit de BMW 5 Serie reeks ook voorzien worden van 20 inch grote BMW M Performance gesmede velgen. Style 863 M met Y-spaak design afgewerkt in Ferric Grey mat zijn exclusief voor de BMW M5 en BMW M5 Competition bedoeld en voor alle andere modellen kan men kiezen voor de twee kleurige Style 732 M. 


BMW M Performance buiten de auto

Buiten de auto kan men natuurlijk ook laten blijken in het bezit te zijn van iets bijzonders. Voor de sleutel is er een BMW M Performance sleutelhoes voorzien van alcantara en carbon. De zomer- en /of winterwielen kunnen keurig opgeborgen of getransporteerd worden in BMW M Performance wielhoezen en als laatste kan de auto kan nog beschermd worden met een BMW M Performance autohoes, welke voorzien is van een afbeelding van de BMW nieren en een grote M op het dak.

BMW M Performance Parts BMW M5 achterkant

BMW M Performance Parts BMW M5 stuur

BMW M Performance Parts BMW M5 ophanging

BMW M Performance Parts BMW M5 remmen

BMW M Performance Parts BMW M5 banden

BMW M Performance Parts BMW M5 tankdop

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte