BimmerVlogs

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Alyssa BimmerFest

BimmerVlogs onderdeel van BimmerPortal

Begin 2020 is BimmerVlogs gestart als YouTube kanaal met Nederlandse BMW video’s. Alyssa is de vaste vlogster en zelf ook een BMW rijder en liefhebber. Ze vlogt over onder andere de BMW’s die ze tegenkomt op evenementen die ze bezoekt, maar maakt ook bedrijfsreportages en informatieve video’s.

Samenwerkingen? Lees hieronder verder.
Link naar het kanaal: BimmerVlogs op Youtube


Heeft u een product of biedt u een dienst aan dat u graag bij BMW liefhebbers onder de aandacht wilt brengen? Voor samenwerkingen kunt u per e-mail contact met mij opnemen: mail Alyssa – BimmerVlogs. Liever persoonlijk contact? Ik ben tijdens kantooruren te bereiken op +31 (0)78 20 48 050. Vaak is het inplannen van een opnamedag op korte termijn mogelijk.

Onlangs bracht BimmerVlogs een bezoekje aan het bedrijf dat het meest spraakmakende project van het afgelopen jaar bouwde: de eerste BMW F81 M3 CS. Maar, welk bedrijf schuilt nu eigenlijk achter dit unieke project? Wij zochten het voor je uit, maak kennis met Fullcartuning!

Een bijzondere kleur op de Eibach stand tijdens de Essen Motor Show 2019. Deze Sunset Orange Metallic BMW M2 Competition viel direct op als je de hal inliep, mede door de carbon onderdelen van Lightweight. Door de Eibach Pro Street Kit ligt deze M2 ook nog eens goed op de weg.

De eerste BMW F81 M3 CS kwamen wij tegen op de Essen Motor Show 2019. Dit exemplaar is volledig samengesteld uit een BMW F81 en een BMW F80 M3 CS. De Eventuri motorupgrades en de Z-Performance wielen maken het plaatje compleet.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte