Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Vaak delen we hier BMW nieuws, feitjes of een rapportage over een BMW specialist of bedrijf. Maar nu leek het ons gepast om BimmerPortal zelf eens in de spotlight te zetten.


Goed begin van 2020: grens van 30.000 gebruikers behaald

Kun je een jaar beter starten, dan met het bereiken van een mijlpaal? Wij zijn dan ook trots op het feit dat BimmerPortal als BMW forum nog steeds groeiende is.


Ruim 30.000 gecontroleerde gebruikers

De moderators van BimmerPortal werken achter de schermen hard aan een ‘schoon’ forum. Hiermee bedoelen we, dat iedere gebruiker die zich registreert uiteraard eerst gecontroleerd wordt, voordat deze wordt goedgekeurd. Daarnaast worden inactieve accounts, bijvoorbeeld wanneer een e-mail niet meer aankomt en het account al lange tijd niet meer wordt gebruikt, regelmatig verwijderd. Hierdoor is onze database heel actueel.

Heb jij al een account? Zo niet adviseren we je om je gratis aan te melden op het forum. Je kan binnen 3 minuten je account al hebben aangemaakt.


Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

BMW agenda 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte