Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

Het is alweer een tijdje geleden dat dit item voor het eerst terug te vinden was op BimmerPortal en vandaar dat wij ervoor gekozen hebben het in 2020 terug te laten keren. Het doel? Meer over elkaar te weten komen, verwikkelt raken in leuke gesprekken en weten wat in de BMW scene speelt.

Geeft de huidige BMW rijder bijvoorbeeld de voorkeur aan een standaard oldtimer, of is het opbouwen van een uniek project de voorkeur? Op welk merk velgen rijden we en waarom? Wat zijn onze voornaamste wensen in 2020, als het om onze BMW gaat? Dit en meer zal terugkomen in de wekelijkse poll.

Wekelijkse BMW poll op woensdag

Iedere woensdag zal er een nieuwe poll online komen, waar de hele week op gestemd kan worden. Uiteraard BMW gerelateerd en zo gevarieerd mogelijk. De poll is op het forum terug te vinden: BMW poll van de week. Het beantwoorden kost weinig tijd en je kunt het (eventueel) zo lang of kort toelichten als je zelf wil. Zien we je terug bij de eerste poll, "Rijd jij al op winterbanden"?

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 30.469 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

BMW agenda 2020

Aanmelden nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de maandelijkse nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 30.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte