Home

Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW heeft voor de X5, X6 en de X7 een speciale uitvoering ontwikkeld dat luistert naar de naam Black Vermilion. Wij lichten de X6 van dit trio X’en uit en nemen je mee naar de unieke upgrades die deze reeks modellen gaat krijgen. Maar let op, er komen slechts enkele exemplaren naar Nederland!

Sinds de lancering een jaar geleden, is de My BMW App wordt in meer dan 46 landen op vijf verschillende continenten gebruikt. De app verbindt de bestuurder en BMW, waardoor een gedeelde digitale wereld mogelijk is. Naast de ‘communicatie’ met je BMW, is er ook een communicatiekanaal naar BMW Dealers beschikbaar.


Ben jij een dusdanige grote fan van je eigen BMW, dat je geen tien minuten zonder kunt? Een van de functies in de My BMW App is BMW Remote 3D. BMW Nederland legt in deze korte video uit wat je met deze functie kunt. 

Een primeur in de ALPINA doelgroep, vanaf 1 april (geen grap) dit jaar kunnen we in Nederland een ALPINA bestellen. De eerste ALPINA demo modellen zijn dan ook terug te vinden in Den Haag en Apeldoorn, in de showrooms van Dusseldorp BMW.

We moeten er nog even op wachten, maar vanaf augustus dit jaar komen de nieuwe BMW X3 M en X4 M op de markt. Deze nieuwe BMW X modellen zijn voorzien van een 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Het vermogen? Beide BMW’s hebben 480 pk en 620 Nm koppel, wat ervoor zorgt dat je een 0-100 sprint in slechts 4 seconden aflegt. En met een elektronisch begrensde topsnelheid van 250 km/h, kun je ook nog eens langdurig laag over de weg vliegen. Uiteraard zal je hiervoor wel redelijk diep in de buidel moeten tasten...

Is jouw BMW gemaakt tussen 2002 t/m 2011 en is voorzien van een automaat? Grote kans dat jij dan een automaatbak hebt van ZF met de code ZF6HP26. Deze automatenbak is terug te vinden in bijna alle 1-Serie, 3-Serie, 5-Serie, 7-Serie. Daarnaast zijn ook in de Z en X modellen terug te vinden. Een spoeling (ook wel flushen genoemd) helpt bij schokken, bonken, zwaar schakelen, langzaam werkende kickdown en zelfs bij BMW’s die in de nood loopschieten. Het advies is om rond de 100.000 km de automaatbak olie te wisselen. Bekijk de video om een idee te krijgen hoe het in zijn werk gaat.

Kijk jij al uit naar de tweede generatie van de 4 Serie Gran Coupé? Persoonlijk ben ik groot liefhebber van de huidige 4 Serie GC en zie dan ook in de sportief ogende ‘Gran Coupé’ de opvolger van mijn huidige 3 Serie. Ik kijk dus extra scherp naar de tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé. Volgens BMW heeft deze opvolger een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek,  een scherper design en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit, ik ben benieuwd!

We zaten er al op te wachten. Na de lancering van een nieuw BMW M model uit München is het een race wie als eerste met een gemodificeerde versie komt. MANHART heeft een traditie hoog te houden, want de BMW-rijder is wel hun core business. De naam MH3-600 – wat in de basis een G80 is - verklapt al een hoop over de toegenomen performance cijfers.

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 26.500 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan

Aanmelden nieuwsbrief

Error : Please select some lists in your AcyMailing module configuration for the field "Schrijf automatisch in op" and make sure the selected lists are enabled

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste BMW nieuws? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van BimmerPortal.


Wist je dat deze nieuwsbrief naar meer dan 26.000 leden en liefhebbers verzonden wordt?

Autotechniek Luttenberg BMW Products JRwheels Offenga
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning Autobedrijf Gijsbertsen

Populaire artikelen

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamenlijke interesse is een mooie basis
check-vink Evenementen: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Onderdeel nodig? Bekijk het te koop gedeelte