Logo BimmerPortal, Nederlands grootste BMW forum

BMW is allang niet meer alleen bekend van de prachtige auto’s en motoren die de Duitse fabrikant maakt en is in de afgelopen jaren dan ook voor steeds meer liefhebbers uitgegroeid tot een “way of life”. BMW liefhebbers rijden tegenwoordig niet alleen meer in een BMW, maar associëren zich dusdanig met het merk, dat ze naast hun auto ook op andere items graag het bekende logo terug zien komen. En dat komt goed uit, aangezien BMW onlangs een uitgebreide, nieuwe collectie Lifestyle artikelen heeft gelanceerd. Benieuwd naar de meest opvallende items uit de collectie? We hebben ze voor je op een rijtje gezet.


Uitgebreide collectie BMW artikelen

Waar BMW Lifestyle voorheen voornamelijk bestond uit schaalmodellen van de meest exclusieve auto’s tot trendy kleding, is het aanbod uitgebreid met fijne gebruiksartikelen. Deze zijn onderverdeeld in verschillende lijnen: BMW Motorsport, Golfsport, Yachtsport, Active en BMW Classic. Benieuwd waar je deze onderstaande items terug kunt vinden? Bekijk dan de BMW Lifestyle collectie in de Ekris Webshop. Kun je niet wachten tot je nieuwe BMW goodies thuisbezorgd worden? Dan hebben we goed nieuws, alle onderstaande producten zijn per direct beschikbaar.

BMW Ekris Lifestyle

BMW Motorsport regenjas - Het voorjaar is van start, maar het blijft toch Nederland. De BMW Motorsport Regenjas voor dames en heren is in ons land (helaas) geen overbodige luxe.

BMW Ekris Lifestyle 2

BMW Classic Shopper - Laat jouw voorliefde blijken voor waar het allemaal begon met de handige - en voor alledaags gebruik geschikte - BMW Classic Shopper.

BMW Ekris Lifestyle 3

BMW Yachtsport Smartphone hoes - Draag jouw smartphone veilig en spatwaterdicht bij je met de handige Smartphone Hoes, gemaakt van transparant kunststof.

BMW Ekris Lifestyle 4

BMW Active Sportmat - Een unieke toevoeging aan jouw gezonde leefstijl is deze opvallende sportmat. Geschikt voor bijvoorbeeld fitness of yoga.

BMW Ekris Lifestyle 1

BMW M Beker ‘Every Second Counts’ - Een must-have voor de liefhebbers van BMW Motorsport!

Groot BMW forum

BMW forum logo

Ben je op zoek naar informatie over jouw BMW, dan vind je bij ons op het forum een enorm grote achterban met meer dan 29.200 leden die jou bij kunnen staan.

button-meld-je-aan
Ekris BMW Products JRwheels Vorsteiner
Oliewereld Koed Guerrilla Exhaust BimmerParts
Fullcartuning ST Suspension Z Performance Automaan
KW suspensions Remus  Wagner Tuning  

BimmerPortal het BMW Forum

BimmerPortal is de verzamelplaats voor alle BMW liefhebbers waar veel BMW informatie te vinden is. We zijn naast de grootste BMW community vooral het gezelligste BMW Forum van Nederland en België met het laatste BMW nieuws en evenementen verslagen.

Kenmerken van BimmerPortal, het BMW forum

check-vink Technische kennis: Door alle behandelde topics zijn wij één groot vraagbaak
check-vink Vriendschappen: Gezamelijke interesse is een mooie basis tot nieuwe vrienden
check-vink Evenementen agenda: Bezoek jij wel eens een evenement? Check onze agenda
check-vink BMW onderdelen: Heb jij een onderdeel nodig? Bekijk het tekoop gedeelte