Startprobleem

Voor alle technische vragen over de BMW Z4 Serie

Startprobleem

Berichtdoor BMWZ4 » 12 apr 2018, 18:13

Hoi iedereen, hopelijk kunnen jullie mij helpen. Ik heb een Z4 van 2011. Deze wagen heeft door omstandigheden ongeveer 1 jaar op de oprit stilgestaan. Na het batterijtje terug opladen heb ik deze gestart. Na een drietal startpogingen sloeg de motor wel aan. Hij draaide behoorlijk soepel. Maar na een minuutje draaien viel de motor uit. Ik heb nog tiental keren geprobeerd maar de motor draait wel rond maar slaat niet aan. Dan was de batterij terug beneden de 12V. Dus na deze op te laden nog eens geprobeerd maar zonder resultaat. Als ik even wat startpiloot meegeef in de lucht aanzuig slaat de motor wel aan. Maar zodra dit product opgebruikt is val hij terug stil. Ik heb al geprobeerd om de benzineleider naar de motor af te koppelen maar tijdens het starten komt er geen benzine uit de afgekoppelde leiding. Wil dat zeggen dat mijn benzinepomp stuk is of kan het zijn dat het relais van de benzinepomp het heeft begeven. Hij kan ik dit opzoeken?
Of zou er nog een ander probleem kunnen zijn.
BMWZ4
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 12 apr 2018, 09:27

Re: Startprobleem

Berichtdoor vijfje » 15 mei 2018, 18:57

Brandstof filter verstopt? Verse benzine in de tank?
F11 535i & E89 Z4 sdrive23i & F30 320i
Avatar gebruiker
vijfje
 
Berichten: 107
Geregistreerd: 12 sep 2011, 19:13


Keer terug naar BMW Z4 Serie (E89) Techniek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast



cron