Gebruikersnaam wijzigen?

Hier vind je algemene informatie m.b.t. huisregels, mededelingen & nieuws
Gebruikersavatar
Dnl
Founder
Berichten: 11232
Lid geworden op: 15 aug 2007, 18:21
Locatie: Drenthe
Contacteer:

Gebruikersnaam wijzigen?

Bericht door Dnl » 24 sep 2009, 21:44

Vanaf heden gelden er nieuwe regels met betrekking tot het veranderen van je gebruikersnaam:
  • Je mag één keer per 12 maanden een gebruikersnaam wijziging aanvragen.
  • Je mag een inactieve gebruikersnaam claimen. Een account wordt als inactief beschouwd als een gebruiker 12 maanden niet heeft ingelogd. Mocht dat het geval zijn en voldoe je aan de overige voorwaarden voor het aanvragen van een gebruikersnaam wijziging, dan kun je die naam 'claimen'. Honorering van die claim staat ter beoordeling van het team.
  • Na je gebruikersnaam wijziging heb je een week bedenktijd. Het kan uiteraard zijn dat je gebruikersnaam iets vervelends betekent waar je niet mee geassocieerd wil worden of misschien krijg je toch heimwee naar je oude gebruikersnaam. Let echter wel op: als je oude gebruikersnaam toevallig wordt geregistreerd heb je simpelweg pech.
  • Het team behoudt zich het recht voor om je gebruikersnaam wijziging te weigeren of de gebruikersnaam wijziging terug naar je oude gebruikersnaam te weigeren.
  • Het is uitdrukkelijk NIET de bedoeling om "even een gebruikersnaam te proberen". Bij misbruik vervallen je rechten die hierboven vermeld staan.
Waarom eigenlijk?
Mensen veranderen en daarmee ontstaat de behoefte aan een andere gebruikersnaam. We willen iedereen er wel even op wijzen dat je gebruikersnaam een punt van herkenning is, dus ga niet zonder nadenken je gebruikersnaam veranderen, want je hele forum historie is in een klap onbekend.

Hoe vraag ik een gebruikersnaam wijziging aan?
Stuur een PB naar de één van de Moderators van BimmerPortal met als titel [Gebruikersnaam wijziging] 'Huidige Gebruikersnaam' -> 'Gewenste Gebruikersnaam' en geef in je reactie duidelijk aan wat je gewenste gebruikersnaam is.

Terug naar “BimmerPortal Informatie”