Parttime moderators gezocht!

Hier vind je algemene informatie m.b.t. huisregels, mededelingen & nieuws
Gebruikersavatar
Alyssa
Berichten: 281
Lid geworden op: 20 aug 2012, 21:57
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Parttime moderators gezocht!

Bericht door Alyssa » 19 nov 2015, 18:46

Functieomschrijving
Wij van BimmerPortal zijn op zoek naar twee enthousiaste gebruikers die graag nét een beetje meer willen betekenen voor de community. Het team bestaat op dit moment uit negen moderators, waarin ieder een eigen taak heeft. Deze taken zullen binnenkort worden herverdeeld (eind november), waarna wij zicht hebben op de taken die op dat moment nog niet vervult zijn. In overleg zal een van deze taken aan de nieuwe moderator worden toegewezen.

Vanuit BimmerPortal worden twee meetings per jaar georganiseerd; de Winterwielen Meet & Greet en Zomerwielen Meet & Greet. Tijdens deze twee meetings zijn de moderators aanwezig om zo BimmerPortal te vertegenwoordigen.

Functie-inhoud
Je zal een subforum op BimmerPortal in beheer krijgen, waar jij het (volledige) onderhoud op je zal nemen. Ook zal je tijdens meetings, wanneer je hiervoor openstaat, de helpende hand kunnen bieden. Aanwezigheid is geen verplichting, maar stellen wij zeer op prijs.
Vanzelfsprekend ben je als moderator een aanspreekpunt voor andere gebruikers en heb je ook enige input als het gaat om de manier waarop BimmerPortal op dit moment wordt beheerd. Dus wil jij je visie delen als het gaat om het forum? Reageer dan snel!

Taken
- Beheer van het toegewezen subforum
- Aanspreekpunt voor leden (vragen, hulp, etc.)
- Denktank met betrekking tot het forum

De taken zullen naar verwachting gemiddeld een half uur per dag in beslag nemen.

Eventueel
- Hulp/aanwezigheid bij eigen meetings

Functie-eisen
- Actieve gebruiker op BimmerPortal
- Enige kennis van een forum is een pre
- Enthousiasme omtrent BMW's en BimmerPortal

Zie jij jezelf als de nieuwe moderator die het huidige BimmerPortal Team zal ondersteunen? Reageer voor 27 november op dit topic, stuur een pb naar “Alyssa” of mail naar alyssa@gt-events.nl.
BimmerPortal Team

Terug naar “BimmerPortal Informatie”