BimmerPortal zoekt team uitbreiding

Hier vind je algemene informatie m.b.t. huisregels, mededelingen & nieuws
Gebruikersavatar
BrianGT
Berichten: 787
Lid geworden op: 13 feb 2012, 20:09
Locatie: Rotterdam

BimmerPortal zoekt team uitbreiding

Bericht door BrianGT » 06 mei 2013, 21:04

BimmerPortal zoekt team uitbreiding
De crew van BimmerPortal bestaat uit een team van 7 personen en door de enorme groei in de afgelopen periode en de plannen die wij hebben, zijn wij op zoek naar een uitbreiding van ons team.

De plekken die beschikbaar zijn de volgende:
- Algemene moderator die gericht (nieuwe) gebruikers helpt met hun avatar uploaden / creëren en de gebruiker helpt om zich te houden aan de onderschrift regels.
We zijn dus op zoek naar een gebruiker die voldoende ervaring heeft op het forum en met Photoshop (of een vergelijkbaar programma) overweg kan.
- Een nieuwsredacteur voor de algemene homepage van BimmerPortal, die BMW nieuws, items over meetings/evenementen wil schrijven op basis van ongeveer twee items per week. Daarnaast zal deze persoon ook helpen met de BMW evenementen agenda.
We zijn op zoek naar een persoon met schrijversambitie, die om kan gaan met een eenvoudig CMS systeem waar de website op draait. Maar die ook een foto kan bewerken tot het formaat voor op de homepage, in een programma zoals bijvoorbeeld Photoshop.

Denk jij de persoon te zijn die bij één van de bovenstaande ‘vacatures’ past, dan zijn wij op zoek naar jou. Stuur een bericht naar Brian@gt-events.nl en vermeldt waarom jij degene bent die wij zoeken.
Afbeelding

Terug naar “BimmerPortal Informatie”