BMW 525i

Voor alle technische vragen over de BMW 5 Serie

BMW 525i

Berichtdoor reijohmar » 17 mei 2018, 09:05

Hallo,

Goedemorgen. Mijn BMW 525i pakt nadat ik op de snelweg heb gereden slecht op. Geen gaspedaal respons. Pas na een vertraging pakt hij weer op. Als ik de auto wegzet en later weer ga rijden is het probleem weg. De garage heeft de nokkenassensor. magneetventiel uitlaatzijde en de bougies vervangen. Helaas zonder resultaat. Heeft iemand ervaring met dit probleem of is er iemand die weet waar het aan zou kunnen liggen? Groet René
reijohmar
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 22 sep 2014, 11:09
Woonplaats: Soest

Re: BMW 525i

Berichtdoor Martijn van Tilburg » 18 mei 2018, 11:55

Beste René,

Leuk dat je gelijk een oplossing voor je probleem vraagt.
Maar het is op deze forum de gewoonte dat je jezelf eerst even voorstelt in de rubriek 'stel jezelf voor'.
Dan weten wij met wie wij genoegen hebben, en kunnen dan proberen om jou van een (juist) antwoord te voorzien!

Met vriendelijke groet,
Martijn
Avatar gebruiker
Martijn van Tilburg
 
Berichten: 299
Geregistreerd: 10 jul 2017, 11:54
Woonplaats: Noord Brabant

Re: BMW 525i

Berichtdoor ehombie » 18 mei 2018, 15:35

Kun jij of je garage foutcodes overhandigen? (dus niet alleen meldingen in boordcomputer). Dan kunnen ze misschien op dit forum jouw nog beter helpen.
E61 523i LCI
ehombie
 
Berichten: 250
Geregistreerd: 25 nov 2016, 13:12
Woonplaats: Venlo


Keer terug naar BMW 5 Serie (E60 / E61) Techniek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 6 gasten