Dynamo vervangen

Voor alle technische vragen over de BMW 3 Serie

Dynamo vervangen

Berichtdoor oscar » 28 mei 2018, 09:27

Hallo,

Sinds kort is het accu lampje gaan knipperen en kort daarna continu gaan branden. Na te meten leek het mij de dynamo omdat ie niet boven de 12V kwam met een draaiende motor.

Is het een beetje goed te doen om zelf de dynamo te vervangen? En waar kan ik het beste de dynamo's halen voor de beste prijs/kwaliteit verhouding. Een gereviseerde lijkt mij niet de beste keus namelijk.. :whistle:

Het gaat trouwens om een E46 320d Touring, 150PK uit 2003
oscar
 
Berichten: 13
Geregistreerd: 06 maart 2014, 09:02

Re: Dynamo vervangen

Berichtdoor JdM » 28 mei 2018, 17:52

Een gereviseerde niet de beste keus? Gereviseerde dynamo's zijn een prima keuze, die zijn net zo nieuw, als een nieuwe namelijk ;)
Ik haal ze bij mijn leverancier hier om de hoek voor een schappelijke prijs (en vaak zonder omruil of "statiegeld" zoals er veel wordt gedaan), hij stuurt ze denk ik ook wel op: http://autostartservice.nl/
http://www.gm5reparatie.nlProblemen met je centrale vergrendeling? GM5 module aan nieuwe relais toe? PM of MAIL me voor een afspraak; ik repareer hem voor je!.

Afbeelding
Avatar gebruiker
JdM
 
Berichten: 944
Geregistreerd: 22 apr 2009, 17:34
Woonplaats: Geldrop

Re: Dynamo vervangen

Berichtdoor streamline » 28 mei 2018, 20:49

Als je nieuw besteld krijg je vaak chinese imitatie delen. Gewoon je eigen dynamo laten reviseren, is altijd het beste.
streamline
 
Berichten: 1832
Geregistreerd: 10 sep 2011, 16:35

Re: Dynamo vervangen

Berichtdoor oscar » 31 mei 2018, 17:43

Bedankt voor de reacties! @JdM Geldrop is mij net wat te ver en opsturen doet ie niet aan. Gelukkig heb ik een ander gevonden in de buurt.

Nu nog de vraag of ik het zelf kan of beter kan laten doen?
oscar
 
Berichten: 13
Geregistreerd: 06 maart 2014, 09:02


Keer terug naar BMW 3 Serie (E46) Techniek

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 13 gasten