logic 7 aansluiten (code)

Alles met betrekking tot iDrive, bluetooth, audio/video, iPod aansluitingen en navigatie.

logic 7 aansluiten (code)

Berichtdoor Solidrock » 22 okt 2018, 11:27

Hallo ik ben Jos

Ik heb dit jaar een E60 545i uit 2004 gekocht. Maar kwam er al vrij snel achter dat ik de standaard geluidsinstallatie er in heb zitten. Na een tijdje te zoeken kwam ik het logic 7 tegen compleet met kabelboom voor een redelijke prijs wat ik dus heb aangeschaft.
Nu mijn vraag hoe sluit ik de versterker aan op de bestaande radio/cd?
Wat ik er van begrijp dat het via de groene vezel kabels gaat, nu zit er links achter een blokje waar 4 groene vezel kabels op aangesloten zitten met nog een aantal open poortjes. Waar moet ik de 2 van de versterker op aan sluiten?
En mijn 2e vraag is als alles er in zit moet het nog ge programmeert en gecodeerd worden wat ik heb gelezen. Hoe wie wat waar kan ik dat het beste laten doen?

Bij voorbaat dank,
Jos
Solidrock
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 24 sep 2018, 06:20

Re: logic 7 aansluiten (code)

Berichtdoor Source » 22 okt 2018, 16:21

Versterker aansluiten loopt via de most verbinding.

We hebben een codeer topic. Zie:
viewtopic.php?f=699&t=35299
|| Independent Software engineer @ SEE IT Consultancy || Voor het retrofitten, uitlezen, coderen, programmeren, software updates vrijschakeling op chassisnummer, isn code enz.
Avatar gebruiker
Source
 
Berichten: 1983
Geregistreerd: 22 apr 2014, 13:30
Woonplaats: Rotterdam

Re: logic 7 aansluiten (code)

Berichtdoor Solidrock » 23 okt 2018, 01:08

Source schreef:Versterker aansluiten loopt via de most verbinding.

We hebben een codeer topic. Zie:
viewtopic.php?f=699&t=35299



Dank voor je reactie Source,

Voor het coderen zit er vast wel 1 bij die me kan helpen. :duim:

Ja, die most verbinding zegt mij dus niets hoe dat werkt en hoe moet ik het aansluiten?
Solidrock
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 24 sep 2018, 06:20

Re: logic 7 aansluiten (code)

Berichtdoor Ralph » 23 okt 2018, 11:53

Solidrock schreef:
Source schreef:Versterker aansluiten loopt via de most verbinding.
We hebben een codeer topic. Zie:
viewtopic.php?f=699&t=35299

Dank voor je reactie Source,
Voor het coderen zit er vast wel 1 bij die me kan helpen. :duim:
Ja, die most verbinding zegt mij dus niets hoe dat werkt en hoe moet ik het aansluiten?


Als de MOST (Media Oriented Systems Transport) je niks zegt dan vrees ik dat je een flinke uitdaging zult hebben om de logic7 set aan te sluiten.
Ik denk dat Coderen het makkelijkste is.

De aansluitpunten moet je allemaal kunnen vinden met de BMW TIS.
BMW Blijf Maar Werken; maar dan is je geld goed besteedt!
Avatar gebruiker
Ralph
 
Berichten: 1391
Geregistreerd: 04 apr 2008, 14:17
Woonplaats: Rotterdam

Re: logic 7 aansluiten (code)

Berichtdoor ehombie » 23 okt 2018, 12:23

Misschien heb je hier wat aan. Maar bereid je even goed voor!
Ben ik ooit eens tegengekomen
https://www.youtube.com/watch?v=TjtUH_xxgzo

Succes
E61 523i LCI
ehombie
 
Berichten: 259
Geregistreerd: 25 nov 2016, 13:12
Woonplaats: Venlo

Re: logic 7 aansluiten (code)

Berichtdoor Source » 26 okt 2018, 08:43

Solidrock schreef:
Source schreef:Versterker aansluiten loopt via de most verbinding.

We hebben een codeer topic. Zie:
viewtopic.php?f=699&t=35299



Dank voor je reactie Source,

Voor het coderen zit er vast wel 1 bij die me kan helpen. :duim:

Ja, die most verbinding zegt mij dus niets hoe dat werkt en hoe moet ik het aansluiten?

Dan gaat het lastig worden.
Ik kan het wel voor je aansluiten en coderen. Stuur maar een mail bij interesse.
|| Independent Software engineer @ SEE IT Consultancy || Voor het retrofitten, uitlezen, coderen, programmeren, software updates vrijschakeling op chassisnummer, isn code enz.
Avatar gebruiker
Source
 
Berichten: 1983
Geregistreerd: 22 apr 2014, 13:30
Woonplaats: Rotterdam

Re: logic 7 aansluiten (code)

Berichtdoor Solidrock » 31 okt 2018, 17:33

Source schreef:
Solidrock schreef:
Source schreef:Versterker aansluiten loopt via de most verbinding.

We hebben een codeer topic. Zie:
viewtopic.php?f=699&t=35299



Dank voor je reactie Source,

Voor het coderen zit er vast wel 1 bij die me kan helpen. :duim:

Ja, die most verbinding zegt mij dus niets hoe dat werkt en hoe moet ik het aansluiten?

Dan gaat het lastig worden.
Ik kan het wel voor je aansluiten en coderen. Stuur maar een mail bij interesse.


:duimen:
Solidrock
 
Berichten: 3
Geregistreerd: 24 sep 2018, 06:20


Keer terug naar BMW 5 Serie (E60 / E61) Audio, navigatie en iDrive

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten